Bugün, 26 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Yavaş'ta dur durak yok

Başkan Yavaş

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler sırasında, halkın sorunlarını dinleyen Başkan Yavaş'ın bu kez durağı, Taşköy, Umurlar ve Kocabey Mahalleleri oldu.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler sırasında, halkın sorunlarını dinleyen Başkan Yavaş’ın bu kez durağı, Taşköy, Umurlar ve Kocabey Mahalleleri oldu.
Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Yavaş tüm eksiklikleri tek tek not aldı.
Her Cuma günü mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı veren Başkan Yavaş, birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyip, kendilerini vatandaşın hizmetkarı olarak niteledi.
Sağlıklı ve doğru iletişim kurulması halinde vatandaşlardan gelen taleplerin o denli çabuk çözüme kavuşacağını belirten Yavaş, belediyeyi ilgilendiren konuların kendilerine iletilmesi halinde gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti.
Başkan Yavaş ziyaret ettiği mahallelerde şu görüşleri dile getirdi: “Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Gelişen ve her anlamda büyüyen ülkemizin gelişimine paralel olarak ilçemiz daha da gelişecek ve büyüyecektir. Bu kutlu davada her zaman yerimizi aldık, her zaman vatandaşımızın yanındayız.”
Yavaş, Taşköy, Umurlar ve Kocabey Mahalleleri sakinlerinin sorunları için de çalışmalara hız verileceğini, alt yapı çalışmalarına da önem verilerek, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken çalışmaların başlatılacağını söyledi.
Haber Merkezi



  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı